BRC Packaging & Packaging Materials certificaat

Op 5 september 2019 behaalde Bekopak wederom het kwaliteitskeurmerk BRC, grade AA. Middels deze certificering toont Bekopak aan dat hygëne en het waarborgen van kwaliteit een zeer belangrijk onderdeel van het beleid vormt.

De BRC valt binnen de BRC normering. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheideisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector. Om de veiligheid en hygiëne in de gehele keten te optimaliseren, is ook de BRC normering opgesteld. Deze BRC is speciaal bedoeld voor de verpakkingsleveranciers voor de voedingsmiddelenindustrie. In juli 2015 is de nieuwste norm (versie 5) van kracht geworden. Het resultaat was uitmuntend te noemen. Nu hebben we aangetoond dit niveau te kunnen handhaven en hebben we zonder afwijkingen het auditproces doorlopen. Grade AA is de hoogst haalbare classificatie binnen de BRC normering. Dit betekent nog meer zekerheid voor onze klanten. Onze klanten kunnen vertrouwen op voedselveilige verpakkingen en kunnen dit ook garanderen aan hun eigen afnemers.

Bekopak heeft laten zien dat zij weer voldoet aan deze zeer strenge BRC kwaliteitsnormen en is daarmee voor producenten in de voedingsmidddelenindustrie een veilige en betrouwbare partner.